SMS Faces – memes för din smartphone

Ni som hänger en del på internet och kanske också liksom undertecknad är ett fan av sajten Existenz.se, har säkert kommit i kontakt med några av alla de memes som blivit så populära de senaste åren. Snabbt förklarat är dessa små bilder som euttrycker en känsla eller ett budskap på ett ofta effektivt sätt.

Dessa memes har länge varit flitigt använda på forum och på sociala nätverk (Facebook, Twitter, Google+), men till våra mobiler har de ännu inte hittat fullt ut. Detta vill dock SMS Faces ändra på. Som namnet antyder är appen  nämligen till för att enkelt och snabbt infoga memes i dina sms.

Den största styrkan hos SMS Faces är att allt går så smidigt när man använder appen. Alla memes är kategoriserade på ett bra sätt, till exempel efter “happy”, “laughing”, “rage” och “victorious”. När du väl hittat en meme du vill använda trycker du helt enkelt på den, och vips så är den kopierad till urklippshanteraren. Därefter går du via en snabbknapp uppe i hörnet till dina SMS, och klistrar in memen. Färdigt!

iphone memememes sms

I slutändan är SMS Faces en skojjig liten app som du säkert kan få nytta av då och då. Mängden memes (1100+ enligt utvecklaren) är definitivt något positivt. SMS Faces är ingen måste-app, men likväl kan det i längden vara trevligt att ha den installerad i sin smartphone.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Trackbacks

  1. [...] SMS Rage Faces – Att piffa till sina sms med lämpliga memes är förstås aldrig fel. Den här appen bjuder på över 1400 memes att använda. [...]

Speak Your Mind

*