Bike Baron – småklurigt motorcykelåkande

Din uppgift i Bike Baron är inte, vilket är fallet i många andra motorcykelspel, att ta dig över mållinjen före envisa konkurrenter. Nepp, här gäller det snarare att överhuvudtaget korsa mållinjen – banorna är nämligen fullproppade med hinder och lömska fällor.

Du spelar genom att med hjälp av en höger- och en vänsterpil (tillsammans med gas och brom naturligtvis) styra viktfördelningen hos baronen, och på så sätt balansera dig genom banorna. Det gäller att hela tiden avväga hur mycket gas respektive lutning du behöver använda för att klara dig helskinnad.

Bike Baron bjuder på över 50 olika banor tillsammans med ett gäng achievements, samt möjligheten att designa egna banor att dela med andra. Det sistnämnda är en kul funktion som gör att spelets hållbarhet ökar avsevärt.

bike baron

För det mesta tycker jag att Bike Baron är väldigt roligt, men stundtals känns banorna lite väl lika varandra. Däremot gillar jag svårighetsgraden på de olika nivåerna som gör att det finns banor för alla typer av spelare.

Sammanfattningsvis är Bike Baron ett spel som hamnar i mitten av mitt spelutbud, så att säga. Jag lär knappast geeka sönder spelet, men kommer säkerligen starta upp det lite då och då för en spelsession eller två.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Speak Your Mind

*